Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids voor startups en scaleups

Hard gaan met de beste mensen – Sprout Groeigids voor startups en scaleups. Zo groeien Swapfiets, Bynder en Voys dankzij toptalent, Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.

De makers van Sprout laten in Hard gaan met de beste mensen zien hoe ambitieuze ondernemers sneller groeien met toptalent. Daarvoor biedt de gids praktisch toepasbare inzichten en de nieuwste tools en methodes. Zo leer je alles wat je als scaleup moet weten over recruitment en selectie, hoe je een groeicultuur cultiveert, je eigen leiderschap verder ontwikkelt en hoe je de beste teams samenstelt om optimaal mee te schalen.

– Groei sneller dankzij de laatste inzichten, tools en methodes.
– Met learnings van o.a. Swapfiets, Bynder en Voys.
– Tjokvol tips van experts in recruitment, teams en cultuur.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

‘Hiring people is an art, not a science.’ – Howard Schultz, Starbucks

Interessant?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.