Organiseren en managen

Organiseren en managen. , ‘Organiseren en managen’ biedt een concrete en levendige inleiding op het vakgebied Management en Organisatie. Via het 7S-model van McKinsey leer je organisaties als een samenhangend geheel te bekijken en begrijpen. Dit model helpt je betekenis te geven aan organisatieverschijnselen in de praktijk. ‘Organiseren en managen’ is een prettig leesbaar studieboek, met aansprekende voorbeelden die de stof laten leven voor je. Een aanrader voor elke student die snel een actueel en inleidend overzicht wil hebben van dit vakgebied.

In deze geheel nieuwe editie vind je nieuwe toetsvragen, actuele cases en praktijkvoorbeelden. Daarmee kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Een uitstekende en resultaatgerichte voorbereiding op je tentamens!

Nieuw is tevens de aandacht voor disruptieve innovatie, een onderwerp dat veel stof doet opwaaien. Voorstanders wijzen op de vele cases die zij als voorbeelden ervan zien. Tegenstanders doen disruptieve af als een nieuwe hype.

Wat je er ook van vindt, er kennis van nemen is zeker van deze tijd. Na elke hoofdstuk zijn vragen opgenomen over een of meer cases van disruptieve innovatie. Door over dit onderwerp na te denken kun je je eigen mening over disruptie vormen.

Digitale ondersteuning
De site van de uitgever biedt digitale ondersteuning voor studenten en docenten bij dit boek. De unieke code voorin dit boek geeft toegang tot dit materiaal.
– Oefentoetsen
– College sheets
– Uitwerkingen

Interessant?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.