Walk your meeting

Walk your meeting. Productiever overleg, meer bewegen en vaker naar buiten met weeting, Dé route naar productiever werken, gezonder leven, gelukkiger zijn en meer plezier in je werkdag

Hele dagen binnen zitten, te weinig bewegen en eindeloos vergaderen: miljoenen mensen worstelen ermee. Weeting – een samenvoeging van walking & meeting – maakt hier een einde aan. Buiten lopen, mag je dat werken noemen?

Martine de Vaan doet al jaren dagelijks wandelmeetings. Ze maakt je met aanstekelijk enthousiasme en humor deelgenoot van haar ervaringen met de introductie van weeting bij organisaties en events.

In dit boek lees je hoe wandelmeetings werken, van een simpel 1-op-1-overleg tot werkvormen voor verschillende soorten vergaderingen. Ook krijg je volop praktische tips over hakken, aantekeningen en de ideale weetingroute.

Ze behandelt een aantal overtuigende wetenschappelijke inzichten, bijvoorbeeld over de relatie tussen bewegen en de groei van de hersenen en het effect van groen op concentratie. Het maakt je bewust van de ingesleten routines op kantoor en de noodzaak om die te verbeteren. Het sluit af met een stappenplan om weeting te introduceren in je werkdag of bij je organisatie.

Walk your meeting is een musthave voor iedereen die beter wil vergaderen en een onmisbaar naslagwerk voor de ervaren weeter die nieuwe toepassingen zoekt.

Interessant?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.