Excel is uitermate geschikt om zaken te organiseren en structureren. Een takenlijst in Excel is bijvoorbeeld een heel handig hulpmiddel om alles wat je nog moet doen vast te leggen, te ordenen en prioriteit te geven. Het Excel sjabloon takenlijst helpt je om je productiviteit te verhogen. Zowel handig als leerzaam.

Het Excel sjabloon takenlijst helpt je om je productiviteit te verhogen.

Het Excel sjabloon takenlijst geeft inzicht in de taken die nog uitgevoerd moeten worden, wie er verantwoordelijk is en wanneer de taak afgerond moet zijn. Het takenlijst sjabloon bevat een aantal eenvoudige invoervelden en geeft je mooi gevisualiseerd inzicht in de prioriteiten en status van je taken.

  • Taak – korte beschrijving van wat er moet gebeuren in steekwoorden
  • Toelichting – beschrijving waarom de taak nodig is
  • Eigenaar – Wie is er verantwoordelijk voor de uitvoering van de taak. (Het is verstandig om sommige taken te delegeren)
  • Prioriteit – Geeft per taak de prioriteit aan (Hoog, Midden, Laag)
  • Vervaldatum – Laat zien wanneer de taak afgerond moet zijn
  • Status – Laat zien wat de huidige status van de taak is (Afgerond, Niet gestart of In behandeling)

Door je taken op deze manier gestructureerd vast te leggen zorg je voor rust en overzicht. Zorg dat taken ook echt afgerond worden zodat het aantal openstaande taken niet te lang wordt.

Het handige dashboard bovenaan het sjabloon geeft je in inzicht in het aantal nog openstaande taken (Niet gestart en In behandeling). Daarnaast zie kun je het aantal openstaande taken per prioriteit (Hoog, Midden en Laag) aflezen.

dashboard takenlijst

Het Excel sjabloon Takenlijst geeft je overzicht en helpt je om effectiever met je tijd om te gaan. Het Excel sjabloon takenlijst helpt je om je productiviteit te verhogen. sjabloon is volledig naar eigen behoeften uit te breiden en aan te passen en werkt op alle versies van Excel. Zowel handig als leerzaam.

Je vind het Excel sjabloon takenlijst hier

Succes met Excelleren

Comments

  1. Mike Koenis

    Superhandig. Ik was hier al een tijdje naar op zoek. Ik wil er nog een paar kolommen aan toe voegen. Kan dat ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.